Custom made

Custom made
Heb je meer tijd en wil jij je onderscheiden met jouw merk of bedrijf, dan kunnen wij een artikel in jouw logo kleuren of in de vorm van jouw product fabriceren. De afname en levertijd is per product heel verschillend. Een USB stick of powerbank, in elke gewenste vorm, kan bijvoorbeeld al vanaf 100 stuks binnen 5 weken geleverd worden. Voor een all-over bedrukte paraplu of muts, in eigen PMS kleur, gaat de fabriek al vanaf 150 stuks fabriceren en de minimale afname voor jullie eigen speelgoedauto is slechts 15.000 stuks. De mogelijkheden zijn enorm! 

Productontwikkeling
Wil je een uniek product dat niet bestaat, dan kunnen wij een artikel laten ontwikkelen. Hiervoor hebben wij een gespecialiseerde partner. Als wij onze krachten bundelen, zullen er beslist bijzondere en creatieve ideeën ontstaan!

Sourcing
Zoek je een specifiek artikel en gaat het om grotere aantallen, dan gaan we voor je sourcen totdat we de juiste fabrikant hiervoor hebben gevonden. Wij begeleiden het traject vanaf de fabriek tot bij jullie op de stoep.

Door ons grote netwerk kunnen wij direct inspelen op jouw vraag en tegen scherpe prijzen leveren. Wij laten niet alleen in China fabriceren maar richten ons ook op productie binnen de EU.

china zeevracht

Copyright@kooymanpromotions.nl

BTW nr.  NL002030609B71

KVK 57646570